Tiszanána
info@linszter.net

Benzines Honda ECU Programozás

2003-as évjárattól felfelé, szinte az összes benzines Honda gyári motorvezérlőjét OBD csatlakozón keresztül tudom programozni. Néhány kivétel például a 7G Civic 1.4, 1.6 és a 2.0 Type-R (EP3) típusokat nem lehet, de a 2.0 VSA-t már igen, akárcsak a 2003 után 7G Accord-ot és minden újabb típust, legyen szó 8G/9G Civic vagy FRV 1.8-ról, FN2 Type-R-ről, vagy bármelyik 2006 utáni benzines Hondáról, a Jazztől a Legendig, akár USA vagy Japán piacos, mindegyiket teljesen egyedileg tudom programozni.

Az egyedi programozás nem sima „Chiptuning”, itt akár utólagos turbósítás vagy komolyabb motor átalakítás után is lehet a gyári ECU-t programozni. Például, ha egy 2005-ös 155LE-s 2 literes Accordba, 2.4-es 190LE-s motort rakunk, a gyári 2 literes ECU hozzá programozható, nem kell drága eszköz vagy másik ECU hozzá. Verseny célú felhasználásra kikapcsolhatóak a különböző szenzorok mint a 2-es lambda szonda és katalizátor figyelés, EGR, ELD, VSA, VTC, VTEC, EVAP, BARO, Immo…stb

Ne tegyél fel olyan kérdést, hogy „Mit lehet belőle kihozni?”. Itt nincsenek kamu „katalógus adatok”, minden autó más és a módosításoktól is függ, hogy mit lehet elérni. Gyengébb autóknál szimpla optimalizálással még ha nem is lehet nagy teljesítmény ugrást elérni, de lényegesen használhatóbbá lehet tenni.

Szívó autó programozása teljesítménymérő padon: 60ezer Ft
Turbós autó programozása teljesítménymérő padon: 80ezer Ft