Tiszanána
info@linszter.net

Szlalom OB – 2022.05.21. Hungaroring

Szlalom OB – 2022.05.21. Hungaroring

2022. Május 21.-én rendezték a Magyar Szlalom Országos Bajnokság következő fordulóját, ahol szokás szerint Jani indul a 4G Civic-el. Előző napokban Jani még eszközölt némi változtatást a futómű beállításokon mert az előző versenyen nagyon agresszív volt az autó hátulja és hajlamos volt keresztbe állni. Reggel mire kiértünk a Hungaroringre még javában szakadt az eső és volt némi aggodalom, mivel Jani csak slick gumikat hozott. Szerencsére a nap közepére szépen felszáradt a pálya.

Az edző körön Jani már érezte, hogy a futómű beállítások jól sikerültek, az autó jobban kezelhető volt, viszont a visszavezető szerviz úton rengeteg kavicsot szed össze a gumi amit nem nagyon sikerült eltávolítani, így a pálya első szakaszát nem szabad túl vállalni.

Edzés

Az első mért körre egy közepesen gyors kört sikerült összerakni 1:19:590-es idővel, ami 1.9 másodperccel volt lassabb mint az elsőtől és a 3. időt jelentette. (Sajnos ezt nem sikerült felvenni)

Tanulva az első körből a második körre sikerült 2.8 másodpercet javítani és ezzel egyből fellépni az első helyre 1:16.793-as idővel.

2. kör

Következő körre Kubinyi Gábornak a Suzuki Balenoval sikerült egy 1:16.734-es időt futnia és ezzel feladta a leckét. 1:17.5 vagy ennél jobb időt kellett futni ahhoz, hogy az első hely sikerüljön. Harmadik körre 1:17.536-ot sikerült futni ami nagyon kérdéses volt, hogy elég-e a győzelemhez. Összesített eredmények alapján, végül kereken 6 század másodperccel sikerült megelőzni Gábort.

3. kör

360-as videók:

Edzés
2. kör
3. kör