Tiszanána
info@linszter.net

Civic FN2 Type-R

Civic FN2 Type-R

Az alábbi FN2 már volt nálam korábban, akkor egy sima direktszűrő volt az autón és egy saját KTuner „Stage1” reflash-t kapott. Akkor 206LE-t és 204Nm-t teljesített. Azóta felkerült egy RBC szívósor és egy Japspeed leömlőt, úgyhogy eljött némi program frissítésre. Ez a két hardveres módosítás ami igazán sokat hoz ezeknél az autóknál. 221LE és 228Nm lett a vége. A tulaj kérésére a tiltás is kijjebb lett tolva.

* A mérés kerékre szerelhető inercia / szöggyorsulás elven működő DynoPro műszerrel történik. Mivel a pontos súly nem minden esetben ismert, így a maximális teljesítmény és nyomaték adat eltérhet, a mérés során a programok közötti teljesítmény különbség a mérvadó. A fordulatszám értéket a műszer a kerék forgásából 3000-es fordulaton kalibrálva számolja, mivel programozás során az OBD csatlakozóra szükség van a többi paraméter logolására, így a fordulatszám tiltás elérésekor esetenként 1-2LE-s kiugrás látható a méréseken.

 

One Response

  1. […] Kérésére a tiltás ki lett tolva egészen 9000-ig, bár én gyári motornál nem javaslom. A korábbi programhoz képest sikerült még 7LE-t és néhány Nm-t nyerni […]

Comments are closed.