Tiszanána
info@linszter.net

Civic FN2 Type-R

Civic FN2 Type-R

Az alábbi autó egy nagyon szép állapotú, 100% gyári FN2 Type-R. Mivel az autó később majd kap hardveres módosításokat, így egyelőre egy saját fejlesztésű KTuner „Stage1” programot kapott és a későbbi módosításokhoz lesz egyedileg igazítva a program. +8LE és +10Nm csúcsban, de 4500-5000-es fordulat között nagyjából +12LE és +18Nm a különbség.

* A mérés kerékre szerelhető inercia / szöggyorsulás elven működő DynoPro műszerrel történik. Mivel a pontos súly nem minden esetben ismert, így a maximális teljesítmény és nyomaték adat eltérhet, a mérés során a programok közötti teljesítmény különbség a mérvadó. A fordulatszám értéket a műszer a kerék forgásából 3000-es fordulaton kalibrálva számolja, mivel programozás során az OBD csatlakozóra szükség van a többi paraméter logolására, így a fordulatszám tiltás elérésekor esetenként 1-2LE-s kiugrás látható a méréseken.

 

One Response

  1. […] mostani FN2 már járt nálam korábban, akkor teljesen gyári állapotban és akkor egy saját KTuner Stage1 fájlt kapott. Most […]

Comments are closed.